Cine îmi face un site web?

Un site web îl poți face chiar tu! Sună tentant, nu-i așa? Dar înainte de a te apuca de treabă, fii pregătit sa investești timp și răbdare pentru aceasta sarcină. Pe internet sunt o mulțime de tutoriale despre cum să îți faci un site web, însă în caz că nu ești IT-st, rezultatul final poate fi dezamăgitor. Merită să investești din energia dedicată afacerii tale în loc să lași treaba în seama specialiștilor?

Un site web îl poate face oricine, chiar și vecinul dumneavoastră care se pricepe la toate și nu e programator. Ai încredere în abilitățile lui?

Nu încercăm să te descurajăm să nu încerci. Chiar te rugăm! La finalul exercițiului vei putea sa apreciezi munca și timpul din spatele unui site de prezentare de CALITATE. Dacă suntem realiști, chiar dacă informația este peste tot, experiența de ani de zile a programatorilor nu poate fi echivalată chiar asa de ușor cum pare.

De ce sa alegi o firma de web design?

1. Firma de web design te va îndruma către servicii de calitate în ceea ce privește hostingul.

2. Agenția de web design te va ajuta sa alegi platforma potrivită pentru tine, care se va încarca rapid și va avea un design responsive.

3. Îți va înțelege afacerea și te va ajuta să creezi o structură potrivită pentru site-ul tău astfel încât clienții să navigheze cât mai ușor ca să găsească informațiile utile.

4. Te va ajuta în alegerea inițială a cuvintelor cheie.

5. Va avea know-how -ul de a repara o eroare în cel mai scurt timp posibil.

6. Te va iniția în folosirea panoului de administrare a site-ului.

De ce să alegi AT Design?

Realizăm site-uri web la prețuri accesibile, cu un design modern și adaptat pentru mobil și tablete. Oferim un raport calitate/preț competitiv și ne calificăm cu ușurință la toate punctele de mai sus. Nu ezita să ne ceri o ofertă! E GRATIS! Sau, mai bine! Hai să ne cunoști!

Lasă un răspuns