Servicii

Site-uri web

Internetul are un potențial fabulos, iar site-ul web reprezintă cartea de vizită a fiecărei companii. În ziua de azi, se spune că dacă nu ai site web, nu exiști, iar pagina de internet a firmei reprezintă un criteriu pe baza căruia potențiali parteneri de afaceri sau clienți decid să vă contacteze in vederea unei colaborări. Realizăm site-uri de prezentare, de la cele mai simple, la cele mai complexe.

MAGAZINE ONLINE

Vrei să îți mărești numărul de clienți? Un magazin online e soluția potrivită pentru a începe să vinzi produsele tale și celor care nu au posibilitatea de a ajunge în magazinul tău fizic. Fie că deja ai schița completă a magazinului online pe care ți-l dorești, fie că ai doar o idee, noi te așteptăm să o punem în practică!

Administrare SITE-uRI WEB

Nu e suficient să exiști online. În cazul unei companii în care informațiile se schimbă frecvent, e foarte important ca acestea să fie actualizate permanent. Ce părere aveți dvs. atunci când ...

Redesign site

Exiști deja pe net, însă site-ul nu mai corespunde cerințelor actuale pentru a fi competitivi pe piața online? Noi vă ajutăm să vă ...

Optimizare web

Dacă aveți deja un site, pentru a putea fi cunoscuți online, trebuie să îl promovați sau cel puțin să îl optimizați astfel încăt să fie indexat cu succes în motoarele de căutare. AT Design optimizează paginile site-ului dvs. și îl poate introduce în directoare web pentru o vizibilitate mai mare.

DEZVOLTARE SOFTWARE

Ai o idee pentru o aplicație? Ai ajuns in locul potrivit! Analizăm și implementăm și alte tehnologii.

Consultanță IT

Oferim consultanță IT atât persoanelor juridice, cât și fizice, în vederea achiziționării echipamentelor IT necesare desfășurării activității. Soluțiile propuse urmăresc să îndeplinească specificațiile clienților, atăt cele tehnice cât și cele financiare. Apelați cu încredere la specialiștii noștri și nu veți regreta!

Ai o idee și vrei să o implementezi?

Contactează-ne și vom încerca sa găsim soluția potrivită. Acceptăm orice provocare!

Vă rugăm introduceți adresa de email pentru ca să vă putem contacta ulterior.